مبلمان نو

تعمیر، نوسازی و رویه کوبی مبلمان

مبلمان نو

تعمیر، نوسازی و رویه کوبی مبلمان

روند تعمیر مبل

ابتدا پارچه یا چرم از خود مبل جدا می شود که به آن ها رویه مبل گفته می شود.
در اینجا خیاط دست به کار می شود. خیاط با استفاده از الگوی مبل، پارچه های جدید را برش می دهد و خیاطی را شروع می کند. از خود رویه قدیمی مبل به عنوان الگو استفاده می شود.
فوم یا ابر مبل بررسی می شود. در صورت نیاز آنها تقویت می شوند و یا در غیر این صورت آنها با فوم یا ابر جدید تعویض می شوند.
در برخی از مبل ها از ابر استفاده می شود و در برخی از مبل ها از فوم. که فوم ها به دو دسته فوم سرد و فوم گرم تقسیم می شوند. حالت ارتجاعی و نرمی فوم سرد از گرم بیشتر است. به همین دلیل هزینه فوم سرد از گرم بیشتر است و این مورد یکی از دلایلی است که در هزینه تعمیر مبل تفاوت ایجاد می کند.
  
در این مرحله کیفیت کلاف مبل بررسی می شود. اگر کلاف مبل مانند فنرها، کش های مبل و … نیاز به تعمیر یا تقویت داشته باشند از طرف تعمیر کار باید انجام شود.
در صورت وجود مشکل حاد در مبل تعمیر کار می بایست مشکل را به اطلاع کارفرما که مبل را در اختیار تعمیر کار قرار داده است برساند. به دلیل نوع طراحی مبل که به سادگی نمی توان کلاف مبل را مشاهده کرد این مورد باید از طرف تعمیرکار به دقت بررسی شود و به اطلاع کارفرما رسانده شود.
متاسفانه در برخی از تعمیر کاران مبل، مشاهده می شود که این مورد را به خوبی بررسی نمی کنند و بعد از مدت کوتاهی بعد از تعمیر مبل ، مبل کیفیت خود را از دست داده است و دیگر قابل استفاده نیست.
در آخر رنگ آمیزی یا تعمیر بدنه مبل  انجام می شود . (البته در صورت نیاز)
اگر بدنه مبل نیاز به تعمیر داشته باشد باید از طرف تعمیر کار اقدامات انجام شود. البته با هماهنگی کارفرما. تعمیر بدنه چوبی با بدنه مبل فلزی با هم متفاوت هستند و هزینه های آن با هم فرق دارند. (هزینه تعمیر مبل فلزی بیشتر از مبل چوبی است)
در صورتی که بدنه مبل نیاز به رنگ کاری داشته باشد، رنگ کار این کار را انجام می دهد که به صورت معمول شکستگی های مبل برطرف می شود، سپس لکه گیری انجام می شود، سمباده زده می شود و در آخر 2 تا 3 دست رنگ زده می شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.